Smacafam ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1142 calorii, 37g de proteine, și 87G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Un amestec de ceapă, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apă într-o tigaie cu sos de 6 litri și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Turnați polenta într-un flux subțire în apă clocotită și, amestecând constant, gătiți până la fel de gros ca terciul. Continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn până când este prea groasă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Calde
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă polenta pe o placă de tăiere din lemn. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, sau 2-3 minute, si adaugati bucati de mezeluri. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile si scurgeti grasimea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați portobellos, rozmarin și vin roșu și dați la fiert. Fierbeti la foc mic 10 minute acoperite, sau până când cârnați este gătit. Feliați bucățile de mămăligă de la bord cu un cuțit și așezați-le în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Semințe De Leuștean Pudră
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Scoateți amestecul de cârnați de pe foc, amestecați smântâna, condimentați după gust și turnați peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe