Smacafam
Smacafam ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1142 calorii, 37g de proteine, și 87G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Un amestec de ceapă, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă într-o tigaie cu sos de 6 litri și se aduce la fierbere.
Turnați polenta într-un flux subțire în apă clocotită și, amestecând constant, gătiți până la fel de gros ca terciul. Continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn până când este prea groasă pentru a se amesteca.
Se toarnă polenta pe o placă de tăiere din lemn. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, sau 2-3 minute, si adaugati bucati de mezeluri. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile si scurgeti grasimea din tigaie.
Adăugați portobellos, rozmarin și vin roșu și dați la fiert. Fierbeti la foc mic 10 minute acoperite, sau până când cârnați este gătit. Feliați bucățile de mămăligă de la bord cu un cuțit și așezați-le în boluri.
Scoateți amestecul de cârnați de pe foc, amestecați smântâna, condimentați după gust și turnați peste mămăligă.