Slănină picantă și ou
Bacon picant și ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos adobo, ouă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mare, încălziți 1 lingură de ulei. Gatiti doua oua pana cand marginile incep sa se rumeneasca, 45 de secunde. Pauză gălbenușuri; gatiti 15 secunde; flip.
Condimentează fiecare ou cu 2 lingurițe Tabasco și piper negru. Acoperiți fiecare ou cu 1 felie de brânză; gatiti pana se topeste branza si marginile oului sunt crocante, 40 de secunde.
Scoateți ouăle din tigaie; pune deoparte. Repetați cu uleiul și ouăle rămase.
Gătiți slănina în loturi, răsturnând o dată, până când este crocantă, 2 minute pe fiecare parte.
Așezați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Într-un castron, amestecați împreună mayo și adobo; se întinde pe felii de pâine prăjită.
Împărțiți slănina, ouăle cu brânză, roșiile și varza între 4 felii de pâine prăjită; se acoperă cu feliile rămase.