Slănină picantă și ou

Slănină picantă și ou
Bacon picant și ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos adobo, ouă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie la foc mare, încălziți 1 lingură de ulei. Gatiti doua oua pana cand marginile incep sa se rumeneasca, 45 de secunde. Pauză gălbenușuri; gatiti 15 secunde; flip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Condimentează fiecare ou cu 2 lingurițe Tabasco și piper negru. Acoperiți fiecare ou cu 1 felie de brânză; gatiti pana se topeste branza si marginile oului sunt crocante, 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți ouăle din tigaie; pune deoparte. Repetați cu uleiul și ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Gătiți slănina în loturi, răsturnând o dată, până când este crocantă, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
5
Așezați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Într-un castron, amestecați împreună mayo și adobo; se întinde pe felii de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Împărțiți slănina, ouăle cu brânză, roșiile și varza între 4 felii de pâine prăjită; se acoperă cu feliile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista