Slow Cooker Sausage ' n ' Grits fleică

Slow Cooker Sausage ' n ' Grits fleică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Slow Cooker Sausage 'n' Grits Meatloaf. Această rețetă servește 6. O porție conține 377 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 151 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, ketchup, albușuri lichide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușurile lichide, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Din Grâu Integral Cu Conținut Scăzut De Calorii ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Crupe De Aragaz Lent, Crupe De Brânză Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Cremoase Din Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndoiți fiecare foaie de folie de aluminiu pe jumătate pe lungime, apoi pliați din nou pe jumătate pe lungime, pentru a face 2 benzi de folie de 4 inci lățime pe 16 inci lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați benzile în partea de jos a unui aragaz lent într-o cruce, astfel încât capetele lungi ale benzilor să vină parțial în interiorul aragazului (pentru a face mânere de ridicare). Pulverizați interiorul aragazului lent și benzile de folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se amestecă împreună carnea de vită măcinată, cârnații de porc, albușurile de ou, grăsimile, pudra de ceapă, pudra de usturoi, ketchup-ul și aroma de fum lichid până se combină bine și se formează într-o pâine rotunjită. Așezați ușor pâinea în aragazul lent deasupra benzilor de folie încrucișate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Acoperiți aragazul, puneți-l la foc mic și gătiți timp de 5 până la 6 ore. Pentru a servi, țineți cu grijă capetele benzilor de folie și ridicați ușor pâinea de carne din aragaz de mânerele foliei pentru a o așeza pe un platou de servire pentru feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista