Slow Cooker Mussaman Curry este o rețetă indiană care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 593 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 19 fani. Dacă aveți la îndemână sos de pește thailandez, usturoi, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 4 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Pastă De Curry Mussaman, Creveți în sos de Curry Mussaman, și Curry De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii și ceapa într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita si usturoiul impreuna in untul topit pana cand carnea de vita se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați carnea de vită și usturoiul în aragazul lent, păstrând în același timp picăturile de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
4
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă laptele de cocos, untul de arahide și pudra de curry în picăturile de vită rezervate; gatiti si amestecati pana se topeste untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Lapte De Cocos
Pudră De Curry
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Turnați amestecul de lapte de cocos în aragazul lent. Porniți aragazul lent la scăzut; amestecați sosul de pește, zahărul brun și bulionul de vită în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Zahăr Brun
Bulion De Vită
Sos De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Gatiti la foc mic pana cand carnea de vita este frageda cu furculita, 4 pana la 6 ore. Amestecați alunele în curry cu aproximativ 30 de minute înainte de servire.
Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Curry. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Dr. Thanisch Bernkasteler Badstube Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Dr. Daniloveanu Bogdan
Vinul prezintă un buchet pronunțat de fructe roșii și galbene foarte coapte, cu note exotice și ușor picante, cu aciditate bine integrată. Mineralitatea slatey atât de tipică Moselului adaugă o complexitate suplimentară.