Slow-Cooker Carne de vită 'n bere Chili

Slow-Cooker Carne de vită 'n bere Chili
Slow-Cooker Beef 'N Beer Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 653 calorii, 43G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, cacao de copt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Carne de vită cu aragaz lent și Chili de bere, Aragaz Lent Dovleac Bere Chili, și Duminică Aragaz Lent: Gratar Bere Fiert Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În punga mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți carnea de vită și făina; sigilați punga și agitați pentru a acoperi. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei, amestecand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți carnea de vită în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați bere în tigaie, amestecând și răzuind pentru a slăbi particulele maro. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă peste carne de vită în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Capac; gatiti la foc mic 8 ore.
7
Presărați porții individuale cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista