Slow-Cooker Carne de vită 'n bere Chili

Slow-Cooker Carne de vită 'n bere Chili
Slow-Cooker Beef 'N Beer Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 653 calorii, 43G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, cacao de copt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Carne de vită cu aragaz lent și Chili de bere, Aragaz Lent Dovleac Bere Chili, și Duminică Aragaz Lent: Gratar Bere Fiert Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În punga mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți carnea de vită și făina; sigilați punga și agitați pentru a acoperi. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei, amestecand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți carnea de vită în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați bere în tigaie, amestecând și răzuind pentru a slăbi particulele maro. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă peste carne de vită în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Capac; gatiti la foc mic 8 ore.
7
Presărați porții individuale cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista