Slow-Aragaz La Gratar Picant Chili-Glazurate Riblets

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Ribele picante cu Chili la grătar la aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 105 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coaste de porc pentru copii, pastă de chili, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ribete Slow-Cooker Cu Geamuri De Prune, Chili Picant Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Piersici Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Tăiați coastele între oase în bucăți individuale.
Așezați riblets în aragaz lent.
Presărați amestecul de usturoi-piper deasupra; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase. Folosind lingura cu fante, scoateți ribletele din aragazul lent și adăugați la amestecul de sirop de arțar. Aruncați ribete pentru a acoperi.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Coș de grătar Spray (grătar "wok") cu spray de gătit.
Așezați riblets în Coș; așezați coșul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, amestecând coaste sau agitând coșul după 5 minute, până când coastele sunt bine glazurate.