Slow-Aragaz Caesar Anghinare Dip
Slow-aragaz Caesar Anghinare Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 135 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, ceapă verde suplimentară, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Slow Cooker Chicken Caesar Wraps, și Sandwich-Uri Cu Caesar De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 1 până la 1 1/2 litru cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați toate ingredientele, cu excepția feliilor de pâine, a cepei verzi suplimentare și a ardeiului gras.
Capac; gatiti la foc mic 2-3 ore sau pana cand este fierbinte.
Între timp, încălziți cuptorul la 157°. tapetați foaia de cookie cu folie.
Așezați felii de pâine pe foaia de prăjituri; pulverizați ușor pâinea cu spray de gătit.
Coaceți 6 până la 9 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire.
Înainte de servire, amestecați până când dip este bine amestecat și neted. Se acoperă cu ceapă verde și ardei gras.
Se servește cu felii de pâine prăjită. Dip poate fi ținut la căldură scăzută până la 1 oră.