Sloppy Joe Caserola

Sloppy Joe Caserola
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete pentru cutia de rețete, Sloppy Joe caserola ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. Acest hor d ' oeuvre are 269 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Taste Of Home are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de porumb cu miez, brânză mozzarella parțial degresată, tulpini și bucăți de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sloppy Joe Caserola, Sloppy Joe Caserola, și Sloppy Joe Caserola.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge. Se amestecă orezul, sosul sloppy joe, porumbul, ciupercile și sarea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sloppy Joe SosSloppy Joe Sos
Sare CondimentatăSare Condimentată
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-un 2-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperi; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Revista