Slidere de somon Shoreline și Slaw crocant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați glisoarele de somon Shoreline și Slaw crocant. Această rețetă servește 12. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de canolan, sare și piper, rulouri de cină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sliders crocante de ton-tort cu Slaw de citrice, Salmon & Slaw Sliders pentru două, și Salmon & Slaw Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați somonul în pătrate de 2 inci, astfel încât să obțineți 12 porții, 2 până la 3 uncii pe porție.
Presărați ambele părți ale fiecărui pătrat de somon cu condimentul cu piper de lămâie.
Periați grătarele de grătar cu un prosop de hârtie care a fost înmuiat în ulei de canola. Grătați somonul până când tocmai ați fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Într-un castron mare, amestecați muștarul, oțetul de vin roșu și zahărul.
Adăugați varza și scallions și aruncați pentru a acoperi. Într-un castron mic, amestecați sosul dulce de chili și sosul tartar cu crema de brânză.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de sos atât pe vârfurile, cât și pe fundul mini chiflelor.
Așezați un pătrat de somon pe un coc și deasupra cu salata crocantă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.