Skinny Sufocat Cotlete De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc înăbușite. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 264 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână smântână, cremă condensată de supă de ciuperci, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate.
Instrucțiuni
Tăiați orice grăsime vizibilă din Cotletele de porc.
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați cotlet de porc; gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; pus deoparte.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și ciupercile; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Se amestecă supa, apa, sosul de soia, salvia și piperul până se amestecă bine.
Se încălzește până la fierbere. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie; puneți o parte din sos peste carne de porc. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 12 până la 15 minute, amestecând și întorcând Cotletele de porc ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Se amestecă smântâna până se omogenizează bine și se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, pana cand este fierbinte.
Serviți Cotletele de porc cu amestec de ciuperci.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.