Skillet Pui Mexican
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați puiul Mexican Skillet. Pentru 99 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 299 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, copane de pui, la 1 chipotle chile în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ O tigaie pui Mexican și orez, Tigaie Mexicană Cu Taco De Pui, și Skillet Pui Mexican Picant.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui și gătiți 5 minute sau până se rumenesc, întorcându-se des.
Reduceți căldura la mediu; se adauga ceapa, si saut 4 minute sau până când doar opac.
Adăugați roșii, apă și ardei iute în amestecul de ceapă; se amestecă bine. Aduceți sosul la fiert; adăugați pui și lingură sos peste pui pentru a acoperi ușor. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 până la 55 de minute sau până când puiul este gata, întorcându-se ocazional.
Așezați puiul pe un platou de servire și puneți sosul peste pui.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.