Skillet cuscus perlat cu roșii, Feta și spanac

Skillet cuscus perlat cu roșii, Feta și spanac
Nevoie de o garnitură vegetariană? Cuscusul perlat cu tigaie cu roșii, Feta și spanac ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 4,38 USD pe porție. O porție conține 375 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 577 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuscusul perlat, sarea și piperul kosher, busuiocul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Grădină Engleză Și Salată De Cuscus Perlat Uriaș, Cuscus cu roșii Feta 'n' , și Cuscus cu anghinare, Feta și roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șalotele, fulgii de chili și un vârf de sare. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
3
Adăugați cuscusul și bulionul în tigaie și fierbeți, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 12 minute. De pe foc, amestecați roșiile de struguri, spanacul, ceapa verde, jumătate din brânză și sucul de lămâie și amestecați pentru a combina și a ofili ușor spanacul. Reglați condimentul după cum este necesar și apoi acoperiți cu restul de brânză și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți imediat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista