Skillet cuscus perlat cu roșii, Feta și spanac
Nevoie de o garnitură vegetariană? Cuscusul perlat cu tigaie cu roșii, Feta și spanac ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 4,38 USD pe porție. O porție conține 375 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 577 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuscusul perlat, sarea și piperul kosher, busuiocul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Grădină Engleză Și Salată De Cuscus Perlat Uriaș, Cuscus cu roșii Feta 'n' , și Cuscus cu anghinare, Feta și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați șalotele, fulgii de chili și un vârf de sare. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați cuscusul și bulionul în tigaie și fierbeți, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 12 minute. De pe foc, amestecați roșiile de struguri, spanacul, ceapa verde, jumătate din brânză și sucul de lămâie și amestecați pentru a combina și a ofili ușor spanacul. Reglați condimentul după cum este necesar și apoi acoperiți cu restul de brânză și busuioc.