Sizzling Legume & Carne De Vită Kabob
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 22 calorii. Dacă 21 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Sizzling legume & carne de vită Kabob ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 55. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, friptură de vită, ciuperci nasture și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marinada de Kabob de vită a lui Buck, Coreeană Fierbinte De Carne De Vită, și Sizzling Carne De Vită Stir-Fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste carne într-un vas de sticlă puțin adânc. La frigider 30 min. pentru a marina, întorcându-se după 15 min.
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada.
Încălziți grătarul la foc mediu. Filetați carnea pe 12 frigarui alternativ cu roșii, ciuperci și sparanghel.
Grătar 15 min. sau până când carnea este gata și legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se și perindând ocazional cu pansamentul rămas.