Sirop Infuzat Cu Mentă

Siropul infuzat cu mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 1178 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $22.34 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză vegană cu sirop infuzat cu lavandă, Făină de porumb-vafe de slănină cu sirop de arțar infuzat cu cimbru, și Dulceata de afine-tei infuzata cu menta.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați 2 căni de zahăr, 2 căni de apă și 3 litri de frunze proaspete de mentă clătite (aproximativ 4 ciorchini); se amestecă adesea la foc mediu-mic doar până la fierbere.
Lăsați să stea până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un ulcior mic. Se răcește până se răcește, aproximativ 45 de minute.
Amestecul se păstrează, acoperit și răcit, până la șapte zile.