Sirop De Portocale-Ananas

Sirop De Portocale-Ananas
Orange-ananas sirop ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de suc de ananas, amidon de porumb, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sirop De Ananas Portocaliu, Conserve De Caise Cu Sirop De Ananas Portocaliu, și Vafe portocalii cu sirop de arțar-portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti 5 minute, amestecand constant.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură. Se amestecă vanilia. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
3
Notă: Această rețetă face mai mult sirop decât este necesar pentru pâinea prăjită de nucă de cocos. Depozitați siropul suplimentar într-un recipient etanș la aer în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Serviți siropul peste vafe sau clătite sau amestecați în fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista