Sirop De Mure
Siropul de mure este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 254 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mure, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Sirop De Mure, Sirop De Mure, și Clatite din grau integral cu sirop de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Citiți instrucțiunile de conservare a apusului*; pregătiți 6 jumătate-pt. borcane și capace de conserve.
Puneți fructe de pădure, zahăr, coajă de lămâie și suc și 3/4 cană de apă într-o oală largă. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand fructele elibereaza sucuri, aproximativ 30 de minute.
Smash fructe de padure cu un masher de cartofi. Gatiti pana cand sucurile s-au ingrosat, amestecand ocazional, inca aproximativ 45 de minute.
Se strecoară siropul într-un 2-qt. pahar de măsurare din sticlă. Apăsați fructele cu o oală pentru a împinge sucul rămas în ceașcă. Aruncați semințele și pulpa.
Se toarnă siropul strecurat în borcane, lăsând 1/2 înăuntru. de headspace. Urmând instrucțiunile de conservare a apusului, procesați 10 minute.
* Mergi la sunset.com/canning