Sirop De Mure
Siropul de mure este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 25 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 56 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mure, zahăr, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sirop De Mure, Sirop De Mure, și Clatite din grau integral cu sirop de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați murele într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Apăsați piureul de mure printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cratiță medie, folosind spatele unei linguri pentru a stoarce sucul (aproximativ 1 1/2 căni). Aruncați pulpa și semințele.
Adăugați zahărul și ingredientele rămase în sucul de mure în tigaie și aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Se fierbe, amestecând ocazional, 1 până la 2 minute sau până când zahărul este dizolvat și amestecul este neted.
Se ia de pe foc și se răcește ușor (aproximativ 30 de minute).
Se servește cald sau la temperatura camerei.
*1 (16-oz.) pachet murele congelate, dezghețate, pot fi înlocuite.