Sirop De Cacao
Siropul de cacao ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă $1.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 556 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, cacao procesată în Olanda, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Sirop de cacao {sau sirop de ciocolată de casă}, Stout plutește cu sirop de cacao, și Ciocolată caldă cu lapte degresat, pudră de cacao și sirop de arțar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mică, aduceți apă și zahăr la fiert și amestecați cacao, vanilie, sare și sirop de porumb.
Bateți până când toate solidele s-au dizolvat. Reduceți sosul până se îngroașă ușor. Se strecoară și se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă în sticle de stoarcere. Strângeți în lapte rece și amestecați pentru lapte delicios de ciocolată sau serviți pe înghețata preferată. Și, hei, e fără grăsime!