Sigur.JELL Pear Jam
Sigur.JELL gem de pere ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă servește 96 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, fructe, pectină de fructe cu jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad – faceți o salată răcoritoare Jell - O adăugând câteva ingrediente extran, Salata verde Jell-O a lui Furr-aceasta este o salată Jell - O souped, și Gem De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți canner cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Coaja și perele de miez. Se macină sau se toacă fin fructele. Măsurați exact 4 căni de fructe preparate în 6-sau 8-qt. saucepot. Se amestecă sucul de lămâie.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți la fierbere completă (o fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitată) la foc mare, amestecând constant.
Adăugați zahăr; se amestecă. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Scoateți din căldură. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele de borcan. Acoperiți cu capace din 2 piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcane pe raft ridicat în canner. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Capac; aduceți apa la fierbere blândă. Proces 10 min.
Scoateți borcane și locul în poziție verticală pe prosop să se răcească complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (În cazul în care capacul arcuri înapoi, capacul nu este sigilat și refrigerare este necesar.)