Reteta creveți' n ' crupe Tarte ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție conține 52 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Un amestec de piper, garnitură: pătrunjel, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Crupe ' n ' creveți Tarte, Uruială-și-Gumbo Tarte, și Creveți și crupe.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de bulion de pui, lapte, 2 linguri de unt și piper alb la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Treceți treptat în grâu; reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 până la 10 minute sau până la îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați parmezanul și amestecați până se topește și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Lingura 1 rotunjite lingura de amestec de crupe-și-brânză în fiecare ceașcă ușor uns de 3 (12-Cupa) miniatura brioșă Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Uncii Cheddar Mărunțit
4
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Faceți o indentare în centrele de torturi calde de grâu, folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se răcească complet în tigăi.
6
Scoateți torturile din tigăile de brioșă și așezați - le pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare; adăugați șuncă și sotati 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Presărați 3 linguri de făină uniform peste șuncă și gătiți, amestecând des, 1 până la 2 minute sau până se rumenesc ușor. Adăugați treptat restul de 1 1/2 căni de bulion de pui, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Mustar Preparat, Optional
9
Reduceți căldura și gătiți, amestecând des, 5 până la 10 minute sau până la îngroșare. Se amestecă 3 linguri de pătrunjel tocat și sos Worcestershire de vin alb și se toarnă uniform în tarte. Topiți fiecare cu 1 creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Sani De Fazan Daca)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Coaceți la 350 5 până la 10 minute sau doar până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Garnisiți, dacă doriți.
12
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit șuncă Cumberland Gap cubulete.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
Arome de pere Bartlett, gardenie, piersică albă, ceai alb, iasomie, cracare graham și paie. Arome de pere asiatice, smochine albe, piersici albe, căpșuni albe și flori de fenicul. Finisajul este uscat, lung și acid.Perechi de bine cu pui fript, Salata Caesar, midii, gutui cotlet de porc glazurate, suc de fructe la gratar, pan seared păstrăv, și bibimbap.
Aromas of Bartlett pear, gardenia, white peach, white tea, jasmine, graham cracker, and straw. Flavors of Asian pear, white fig, white peach, white strawberry, and fennel flowers. The finish is dry, long and acid driven.Pairs well with roast chicken, Caesar salad, mussels, quince glazed pork chop, grilled squash, pan seared trout, and bibimbap.