Fulgi de ovăz Shortcakes cu prune condimentate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 491 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, zahăr pudră, ovăz de modă veche și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Shortcakes de ovăz cu prune condimentate, Cotlet de porc condimentat cu prune, și Carne de porc și prune condimentate cu scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Liniați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se amestecă făina, ovăzul, zahărul brun, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosind vârful degetelor, frecați untul până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați lapte; se amestecă până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
4
Aruncați aluatul pe foaia de copt pregătită, formând șase biscuiți cu diametrul de 2 1/2 inch și distanțându-se la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se presară cu 2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
6
Coaceți până când biscuiții sunt aurii și testerul introdus în biscuiți iese curat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați în rack. (Se poate face cu 8 ore înainte. Mișto. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
1
Combinați prunele, 1/3 cană zahăr, suc de lămâie, ghimbir și scorțișoară într-o cratiță medie grea. Gatiti la foc mediu pana cand prunele isi elibereaza sucurile, dar sunt inca ferme, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Ghimbir
Prune
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați unt. Se amestecă până se topește untul. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și zahărul pudră într-un castron mare până se formează vârfuri rigide. Folosind cuțit zimțat, tăiați 1/3 din biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Biscuiți
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuțit Zimțat
Bol
4
Transferați fundul biscuiților pe farfurii. Puneți jumătate din amestecul de prune peste biscuiți. Lingura frisca deasupra amestecului de prune. Lingura rămasă amestec de prune deasupra crema, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Biscuiți
Cremă
Prune
5
Așezați blaturi de biscuiți peste amestecul de prune.