Shortcakes de căpșuni cu sirop de vanilie-portocală
Strawberry Shortcakes cu sirop de vanilie-portocaliu este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână vanilie, căpșuni, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Shortcakes de căpșuni cu sirop Balsamic și piper negru, Shortcakes De Căpșuni Cu Sirop Balsamic Și Piper Negru, și Shortcakes cu căpșuni și vanilie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți o tigaie metalică pătrată de 8 pe 2 inci. Linia de jos a tigaie cu pergament sau hârtie de ceară, apoi hârtie de unt. Praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți gălbenușurile, 1/2 cană zahăr, lapte și vanilie într-un castron mare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți făina și sarea (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți albușurile cu un mixer electric până când țin vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/4 cană de zahăr și bateți până când albii țin vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se amestecă aproximativ o treime din albi în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași în încă 2 loturi, ușor, dar bine.
6
Transferați aluatul în tava de copt, răspândind uniform și coaceți în mijlocul cuptorului până când este auriu pal și un tester iese curat, 14 până la 16 minute. Se răcește tortul complet în tigaie pe un suport (tortul se va micșora din părțile laterale ale tigaiei). Când se răcește, rulați un cuțit ascuțit în jurul părții tortului, dacă este necesar, și inversați pe raft, apoi îndepărtați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu vârful cuțitului ascuțit într-o cratiță mică, apoi adăugați păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați zahăr, apă, coajă și suc. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se transferă într-un castron și se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă siropul printr-o sită fină într-un alt bol și se aruncă solidele. Se amestecă ușor căpșunile și se lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Bateți împreună smântâna, zahărul și smântâna până când amestecul ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
1
Tăiați 4 runde din tort cu tăietor de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Periați Generos ambele părți ale fiecărei runde cu sirop din amestecul de căpșuni și aranjați, părțile mai întunecate în sus, pe farfurii. Puneți căpșunile pe runde și lăsați să stea 5 minute pentru a permite mai mult sirop să se înmoaie în tort. Top runde cu dollops de smântână și se stropesc cu sirop rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
* Tortul poate fi copt cu 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.