Shortcake clasic de căpșuni este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shortcake Clasic Cu Căpșuni, Shortcake Clasic Cu Căpșuni, și Shortcake Clasic Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți un vas mare, curat din metal sau sticlă și un tel curat în congelator în timp ce pregătiți căpșunile și prăjiturile scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați căpșunile, 1/4 cană de zahăr, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1 linguriță de vanilie și un vârf mic de sare într-un bol de amestecare mediu, nereactiv. Amestecați până când căpșunile sunt bine acoperite, apoi lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, în timp ce faceți shortcakes, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Vanilie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Combinați făina, praful de copt, 2 linguri de zahăr (veți mai rămâne 2 linguri) și sarea măsurată într-un castron mare și bateți pentru a aera și a rupe orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați bucățile de unt și aruncați pentru a acoperi amestecul de făină. Lucrând rapid pentru a nu înmuia untul, tăiați untul în ingredientele uscate cu un blender de patiserie până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Stropiți în 1 cană de smântână și amestecați cu mâinile până când aluatul se unește. (Va fi uscat și ușor sfărâmicios.) Întoarceți aluatul pe o suprafață uscată și curată, lucrând în orice bucăți uscate libere cu mâinile. Bateți aluatul într-un cerc și, folosind un sucitor, întindeți-l până când are o grosime de aproximativ 3/4 inch. Folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci, tăiați cât mai multe prăjituri scurte (apăsați drept în jos prin aluat—nu răsuciți tăietorul, altfel prăjiturile scurte nu vor crește corect). Reroll ușor și tăiați aluatul până când aveți un total de 6 shortcakes. Aruncați orice aluat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Cremă
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
7
Așezați prăjiturile scurte pe o foaie de copt și coaceți până când sunt umflate, iar blaturile sunt aurii și pătate cu maro, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Scoateți-l pe o grătar pentru a se răci ușor.Între timp, combinați restul de 1/2 linguriță de vanilie, restul de 2 linguri de zahăr și ceașca rămasă de smântână în vasul răcit și bateți cu telul răcit până se formează vârfuri medii, aproximativ 3 minute.Pregătiți 6 farfurii mici de servire. Împărțiți prăjiturile scurte în jumătate orizontal și așezați fundul pe farfurii. Împărțiți uniform căpșunile rezervate peste prăjituri, apoi împărțiți uniform frișca peste fructe de pădure. Închideți cu blaturile shortcake și serviți.