Shortbread Cu Alune Înmuiate În Ciocolată
Ciocolata muiată Shortbread alune ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare includ Dunkers Cu Pâine Scurtă Cu Alune Cu Ciocolată, Inimi De Pâine Scurtă Cu Alune Cu Ciocolată, și Fursecuri Cu Pâine Scurtă Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați alunele pe foaia de copt.
Coaceți până când sunt o nuanță mai închisă și parfumată, aproximativ 10 până la 15 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Cuptorul inferior la 325 grade F.
Așezați alunele în blender sau robot de bucătărie și pulsați în bucăți grosiere; pus deoparte.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea pentru a se amesteca; pus deoparte.
Bateți untul și zahărul împreună cu o lingură de lemn până se omogenizează. Bateți în ou. Bateți treptat amestecul de făină în amestecul de unt.
Adăugați alunele tocate și amestecați până se distribuie uniform pe tot parcursul.
Formați în fursecuri lungi și așezați-le pe foi de fursecuri unse.
Coaceți până la ferm, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți pe rafturi.
Într-o cratiță la foc mic sau într-un cazan dublu, topiți ciocolata. Înmuiați 1 capăt de fursecuri răcite în ciocolată topită.
Așezați din nou pe foaia de prăjituri pentru a se întări.