Shortbread Butterscotch
Butterscotch Shortbread ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 67 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 5 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, unt, făină de aur și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Shortbread Butterscotch, Batoane De Pâine Scurtă Butterscotch, și Batoane De Pâine Scurtă Cu Ciocolată Butterscotch.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.într-un castron mare, bateți untul, scurtarea și zaharurile cu mixerul electric la viteză medie până când este cremos sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina și sarea. (Aluatul va fi uscat și sfărâmicios; folosiți mâinile pentru a amesteca complet.)
Rulați aluatul în dreptunghi de 9x6 inci pe suprafața ușor făinată.
Tăiați în pătrate de 1 1/2 inch.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți cookie-urile aproximativ 25 de minute sau până când sunt setate.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă.