O porție conține 1047 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă $3.35 pe portie. Dacă aveți la îndemână gin plymouth, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
1
Pentru siropul de ghimbir: amestecați zahărul în apă până se dizolvă zahărul. Se amestecă rădăcina de ghimbir și se adaugă în sirop. Se acoperă și se dă la frigider timp de 24 de ore, apoi se strecoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Pentru cocktail: amestecați ușor salvie în agitator de cocktail. Umpleți cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
100% Tequila Blanco
1/2 Crenguță Rozmarin
Vermut Stropitor
3
Adăugați gin, lămâie, sirop de ghimbir și apă de floare de portocal. Se agită bine și se strecoară în pahar de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
100% Tequila Blanco
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat