Shepherd ' s Pie
Shepherd ' s Pie este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, pătrunjel, miel măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare, încălziți uleiul, apoi adăugați ceapa, morcovul și carnea. Gatiti pana se rumeneste, 8-10 minute.
Scurgeți grăsimea și adăugați bulionul, pasta de roșii și ierburile. Se fierbe până se îngroașă sucurile, aproximativ 10 minute, apoi se adaugă mazărea.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 1 1/2 litru; pus deoparte.
Între timp, aduceți cartofii la fiert în apă sărată. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute; scurgere.
Puneți cartofii cu untul, laptele și sarea.
Întindeți-le peste amestecul de carne, apoi încrucișați blatul cu o furculiță.
Coaceți până devin aurii, 30 până la 35 de minute.
• În loc să folosiți un vas de copt pentru plăcinta ciobanului, păstrați umplutura în tigaia saut (rezistentă la cuptor) în care o gătiți, acoperiți cu crusta și coaceți totul în cuptor pentru o versiune de tigaie care nu va murdări un alt fel de mâncare.