Shallot tarte tatin
Shallot tarte tatin necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $2.01 pe portie. O porție conține 720 calorii, 15g de proteine, și 49G de grăsime. Un amestec de șalotă, cheddar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Shallot tarte tatin cu brânză de capră, Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), și Tarte Tatin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți șalotele într-un castron mare și turnați peste apă clocotită pentru a acoperi. Se lasă 5 minute, apoi se scurge și se curăță.
Tăiați șalotele în jumătate (unele se vor rupe în mod natural în două secțiuni).
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie, adăugați șalotele și prăjiți ușor timp de 10 minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor. Se amestecă oțetul, cimbru și 1 lingură de apă, apoi se fierbe încă 5 minute, amestecând ocazional.
Scoateți din căldură și vârful într-un non-stick tort superficial sau plăcintă staniu, aproximativ 20cm peste. Se lasă să se răcească.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Tăiați patiseria în două.
Rulați fiecare bucată cu aproximativ 5 cm mai mare decât partea superioară a formei de tort. Puneți o bucată de patiserie peste șalotă.
Se presară uniform cu brânză și se acoperă cu a doua bucată. Tăiați marginile patiseriei la puțin mai mari decât cositorul, apoi trageți marginile patiseriei pe părțile laterale ale cositorului.
Coaceți timp de 25-30 de minute, până când patiseria este crocantă și aurie. Se lasă să se răcească în staniu timp de 5 minute, se întoarce pe o farfurie plată, se taie în pene și se servește cald.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarte Tatin funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "