Shallot tarte tatin necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $2.01 pe portie. O porție conține 720 calorii, 15g de proteine, și 49G de grăsime. Un amestec de șalotă, cheddar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Shallot tarte tatin cu brânză de capră, Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), și Tarte Tatin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți șalotele într-un castron mare și turnați peste apă clocotită pentru a acoperi. Se lasă 5 minute, apoi se scurge și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați șalotele în jumătate (unele se vor rupe în mod natural în două secțiuni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie, adăugați șalotele și prăjiți ușor timp de 10 minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor. Se amestecă oțetul, cimbru și 1 lingură de apă, apoi se fierbe încă 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din căldură și vârful într-un non-stick tort superficial sau plăcintă staniu, aproximativ 20cm peste. Se lasă să se răcească.
5
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați patiseria în două.
7
Rulați fiecare bucată cu aproximativ 5 cm mai mare decât partea superioară a formei de tort. Puneți o bucată de patiserie peste șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
8
Se presară uniform cu brânză și se acoperă cu a doua bucată. Tăiați marginile patiseriei la puțin mai mari decât cositorul, apoi trageți marginile patiseriei pe părțile laterale ale cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Coaceți timp de 25-30 de minute, până când patiseria este crocantă și aurie. Se lasă să se răcească în staniu timp de 5 minute, se întoarce pe o farfurie plată, se taie în pene și se servește cald.
Tarte Tatin funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.