Shabu Shabu

Shabu Shabu
Shabu Shabu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $21.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 487 calorii, 59G de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână alge marine kombu, ciuperci shiitake, tofu și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Rei-Shabu-Carne De Porc Rece Shabu Shabu, Carne de vită Shabu-shabu, și Salată Shabu Shabu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți apa într-o tigaie și adăugați algele uscate. Se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. Scoateți kombu când apa începe să fiarbă. Pentru a spori aroma, puteți adăuga niște fulgi de bonito uscați cu 5 minute înainte de a scoate kombu. Este important să nu lăsați apa și kombu să fiarbă. Se strecoară bulionul, aruncând fulgii de kombu și bonito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
KombuKombu
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați carnea de vită între 2 foi de folie alimentară și bash cu spatele unui cuțit până când este foarte subțire. Feliați carnea de vită în fâșii subțiri și așezați-o pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Aduceți bulionul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
4
Adăugați ciupercile shiitake, urmate de ciupercile enoki, apoi tofu și, în final, năsturelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
NasturelNasturel
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Serviți imediat această tigaie cu bulion fierbinte la masă și determinați-vă oaspeții să-și gătească carnea de vită scufundând-o în bulion cu bețișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
TigaieTigaie
6
Dați fiecărui oaspete un castron de orez și un castron pentru bulionul lor și un vas mic de sos de scufundare ponzu. Nu uitați de sake sau bere Japoneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
BulionBulion
BereBere
OrezOrez
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista