Shabu Shabu
Shabu Shabu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $21.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 487 calorii, 59G de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână alge marine kombu, ciuperci shiitake, tofu și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Rei-Shabu-Carne De Porc Rece Shabu Shabu, Carne de vită Shabu-shabu, și Salată Shabu Shabu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți apa într-o tigaie și adăugați algele uscate. Se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. Scoateți kombu când apa începe să fiarbă. Pentru a spori aroma, puteți adăuga niște fulgi de bonito uscați cu 5 minute înainte de a scoate kombu. Este important să nu lăsați apa și kombu să fiarbă. Se strecoară bulionul, aruncând fulgii de kombu și bonito.
Așezați carnea de vită între 2 foi de folie alimentară și bash cu spatele unui cuțit până când este foarte subțire. Feliați carnea de vită în fâșii subțiri și așezați-o pe o farfurie de servire.
Aduceți bulionul la fiert.
Adăugați ciupercile shiitake, urmate de ciupercile enoki, apoi tofu și, în final, năsturelul.
Serviți imediat această tigaie cu bulion fierbinte la masă și determinați-vă oaspeții să-și gătească carnea de vită scufundând-o în bulion cu bețișoare.
Dați fiecărui oaspete un castron de orez și un castron pentru bulionul lor și un vas mic de sos de scufundare ponzu. Nu uitați de sake sau bere Japoneză.