Sfeclă și ouă murate olandeze din Pennsylvania
Pennsylvania olandeză sfecla murate și ouă este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1084 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Ouă de sfeclă roșie olandeză din Pennsylvania și sfeclă murată, Ouă murate și sfeclă roșie, stil olandez din Pennsylvania, și Ouă Fierte Tari Murate Olandeze Din Pennsylvania Și Sfeclă Roșie.
Instrucțiuni
Așezați ouăle în cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește și se curăță.
Așezați sfecla, ceapa și ouăle decojite într-un recipient din sticlă sau plastic nereactiv. Pune deoparte.
Într-o cratiță de dimensiuni medii, nereactivă, combinați zahărul, 1 cană suc de sfeclă rezervat, oțet, sare, piper, foi de dafin și cuișoare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 5 minute.
Se toarnă lichid fierbinte peste sfeclă și ouă. Acoperiți și refrigerați cu 48 de ore înainte de utilizare.