Sfeclă Wellingtons

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Wellingtons de sfeclă. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 483 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de legume, sfeclă aurie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Portabella Wellingtons, Gorgonzola Beef Wellingtons, și Bacon Cheeseburger Wellingtons.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pierceți fiecare sfeclă cu o furculiță; înfășurați în folie.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până se înmoaie; rece. Cojiți sfecla roșie; se taie în 8 felii.
Așezați într-un castron cu 2 lingurițe de ulei de măsline, 1/8 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aruncă ușor. Repetați procedura cu sfeclă de aur și ulei rămas, sare și piper.
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și următoarele 4 ingrediente (prin șalotă); saut 4 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați nuci, bulion și vin; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul.
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron mediu; rece. Se amestecă brânza.
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); înveliți foaia de filo cu spray de gătit. Se acoperă cu o altă foaie phyllo; se acoperă cu spray de gătit. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Aranjați 2 felii sfeclă roșie în centrul a 1 margine scurtă de phyllo, lăsând o margine de 4 inci. Se acoperă cu 1/2 cană amestec de ciuperci; aranjați 2 felii sfeclă aurie deasupra amestecului de ciuperci. Îndoiți marginile lungi pentru a acoperi.
Începând de la marginea scurtă cu chenar de 4 inci, rulați moda jelly-roll.
Așezați cusătura pachetului cu fața în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; periați cu ou. Repetați cu restul de phyllo, sfeclă roșie, amestec de ciuperci, sfeclă aurie și ou.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până devin aurii.