Sfeclă Wellingtons

Sfeclă Wellingtons
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Wellingtons de sfeclă. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 483 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de legume, sfeclă aurie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Portabella Wellingtons, Gorgonzola Beef Wellingtons, și Bacon Cheeseburger Wellingtons.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pierceți fiecare sfeclă cu o furculiță; înfășurați în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până se înmoaie; rece. Cojiți sfecla roșie; se taie în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă RoșieSfeclă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați într-un castron cu 2 lingurițe de ulei de măsline, 1/8 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aruncă ușor. Repetați procedura cu sfeclă de aur și ulei rămas, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ciupercile și următoarele 4 ingrediente (prin șalotă); saut 4 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
8
Adăugați nuci, bulion și vin; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron mediu; rece. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); înveliți foaia de filo cu spray de gătit. Se acoperă cu o altă foaie phyllo; se acoperă cu spray de gătit. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Aranjați 2 felii sfeclă roșie în centrul a 1 margine scurtă de phyllo, lăsând o margine de 4 inci. Se acoperă cu 1/2 cană amestec de ciuperci; aranjați 2 felii sfeclă aurie deasupra amestecului de ciuperci. Îndoiți marginile lungi pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sfeclă RoșieSfeclă Roșie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Începând de la marginea scurtă cu chenar de 4 inci, rulați moda jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați cusătura pachetului cu fața în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; periați cu ou. Repetați cu restul de phyllo, sfeclă roșie, amestec de ciuperci, sfeclă aurie și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
Sfeclă RoșieSfeclă Roșie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista