Sfeclă Rasă
Sfecla rasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, ulei de măsline, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi și sfeclă rasă, Fettuccine cu sfeclă rasă și brânză, și Pui, Sfeclă Rasă Și Verdeață De Sfeclă Cu Unt De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Așezați sfecla pe o bucată mare de folie de aluminiu căptușită cu pergament.
Stropiți cu ulei. Se condimentează cu sare și piper. Înfășurați sfecla, închizându-le strâns.
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 oră.
Se scoate din cuptor; se lasă deoparte să se răcească.