Sfeclă Rasă

Sfeclă Rasă
Sfecla rasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, ulei de măsline, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi și sfeclă rasă, Fettuccine cu sfeclă rasă și brânză, și Pui, Sfeclă Rasă Și Verdeață De Sfeclă Cu Unt De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sfecla pe o bucată mare de folie de aluminiu căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți cu ulei. Se condimentează cu sare și piper. Înfășurați sfecla, închizându-le strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Se scoate din cuptor; se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista