Sfeclă Prăjită Cu Portocală Și Ghimbir
Sfecla prăjită cu portocală și ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 4. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți portocale, ghimbir, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă De Ghimbir Portocaliu Cu Morcovi, Sfeclă murată cu saramură cu ghimbir și portocală, și Sfeclă de ghimbir cu miere prăjită și dovlecei de iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 de grade.
Așezați o bucată mare de folie de aluminiu pe o foaie de copt și așezați sfecla în centru.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Înfășurați folia în jurul sfeclei și prăjiți-o în cuptor până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 1 oră.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.