Sfeclă prăjită cu nuci de pin, mărar și ceapă roșie
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Sfecla prăjită cu nuci de pin, mărar și ceapă roșie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sfeclă aurie, sare, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă prăjită cu Tahini și nuci de pin, Farfalle cu sfeclă aurie, verdeață de sfeclă și nuci de pin, și Farfalle de Jeanne Thiel Kelley cu sfeclă aurie și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla într-un vas de copt de 13 x 9 inci; adăugați 1/2 cană de apă în vas. Acoperiți și coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Scurgere; rece. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea. Feliați fiecare sfeclă în 8 pene.
Combinați sfecla, ceapa și ingredientele rămase într-un castron, amestecând ușor.