Sfeclă portocalie-balsamică cu busuioc

Sfeclă portocalie-balsamică cu busuioc
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Sfecla portocalie-balsamică cu busuioc ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 122 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sfeclă Cu Pansament Balsamic-Portocaliu, Sfeclă Prăjită Pentru Bebeluși Cu Balsamic, Portocaliu Și Mentă, și Sfeclă Balsamică-Miere.

Instrucțiuni

1
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Se introduce într-un cuptor olandez mare; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Puneți uleiul și coaja portocalie într-o tigaie mică antiaderentă și gătiți la foc mic 5 minute sau până când uleiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din căldură.
6
. Tăiați rădăcinile sfeclei. Frecați pielea și tăiați fiecare sfeclă în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Combinați sfecla, uleiul infuzat, busuiocul și ingredientele rămase într-un bol, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți imediat sau acoperiți și răciți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista