Sfeclă Pesto Prăjită
Sfecla Pesto prăjită ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, sfeclă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Paste Pesto de rucola cu sfeclă aurie prăjită, Sfeclă prăjită și verdeață pentru copii cu vinetă Corinader și Pesto de coriandru, și Pizza Pesto Verde De Sfeclă Cu Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță mare și acoperiți cu 1 inch de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când sfecla este doar fragedă, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți și lăsați sfecla să se răcească până când le puteți manipula. Curățați și tăiați în felii groase de 1/2 inch, apoi aruncați cu pesto într-un castron.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o foaie de copt.
Întindeți sfecla pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sfecla este fierbinte și s-a rumenit ușor în jurul marginilor, 10 până la 15 minute.