Sfeclă Dulce Prăjită

Sfeclă Dulce Prăjită
Gustul de sfeclă dulce prăjită este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 40 de porții. O porție conține 156 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, rădăcină de hrean, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sfeclă Dulce Prăjită, Sfeclă prăjită și gust de mere, și Salată de sfeclă prăjită și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pentru Roșia pur și simplu, înjumătățiți roșiile și așezați-le, cu pielea în jos, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se presară cu sare, usturoi și ulei de măsline. Prăjiți timp de 1 oră pe raftul inferior al cuptorului, apoi scoateți-l. Apăsați printr – o sită sau treceți printr-o moară de alimente pentru a îndepărta cojile și semințele-veți ajunge la aproximativ 1 1/4 căni de pur și pur Cu aromă intensă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, puneți sfecla într-un vas de copt și stropiți cu puțin ulei de măsline. Prăjiți, deasupra roșiilor, timp de 1 până la 1 1/2 ore (mai mult dacă este necesar), până când cojile sunt vezicule, înnegrite și slăbite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Lăsați să se răcească puțin înainte de a curăța. Veți găsi piei va aluneca cu ușurință. Radeți grosier sfecla (un robot de bucătărie ușurează această treabă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Puneți zahărul, oțeturile, ceapa și hreanul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă Roșia pur aproxume și se gătește încă câteva minute. La final, adăugați sfecla rasă și gătiți aproximativ 10 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se transferă în borcane sterilizate și se sigilează cu capace rezistente la oțet (vezi PP.21-22). Utilizați în termen de 1 an. Refrigerați odată deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
P. S.
8
Este ușor să murăm rădăcina de hrean. Doar radeți suficientă rădăcină proaspătă pentru a umple un borcan de gem, presărați cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de zahăr, completați cu oțet de cidru și sigilați cu un capac. Utilizați în sosuri, pansamente și supe și serviți cu friptură de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De HreanRădăcină De Hrean
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
GemGem
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
River Cottage păstrează Manual de Pam Corbin.Pam Corbin face conserve de când își amintește și de mai bine de douăzeci de ani pasiunea ei a fost afacerea ei. Pam și soțul ei, Hugh, s-au mutat la Devon, unde au cumpărat o fermă veche de porci și au transformat-o într-o mică fabrică de gemuri. Folosind doar ingrediente sănătoase, de sezon, produsele lor au devenit în curând favorite ferme cu iubitorii de gem din întreaga lume. Pam și-a închis acum lingura profesională de lemn, dar continuă să se "blocheze" acasă. De asemenea, lucrează îndeaproape cu echipa River Cottage, făcând bunătăți de sezon folosind fructe, legume, ierburi și flori din propria grădină și din câmpuri și garduri vii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
GemGem
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista