Gustul de sfeclă dulce prăjită este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 40 de porții. O porție conține 156 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, rădăcină de hrean, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sfeclă Dulce Prăjită, Sfeclă prăjită și gust de mere, și Salată de sfeclă prăjită și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pentru Roșia pur și simplu, înjumătățiți roșiile și așezați-le, cu pielea în jos, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se presară cu sare, usturoi și ulei de măsline. Prăjiți timp de 1 oră pe raftul inferior al cuptorului, apoi scoateți-l. Apăsați printr – o sită sau treceți printr-o moară de alimente pentru a îndepărta cojile și semințele-veți ajunge la aproximativ 1 1/4 căni de pur și pur Cu aromă intensă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, puneți sfecla într-un vas de copt și stropiți cu puțin ulei de măsline. Prăjiți, deasupra roșiilor, timp de 1 până la 1 1/2 ore (mai mult dacă este necesar), până când cojile sunt vezicule, înnegrite și slăbite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Lăsați să se răcească puțin înainte de a curăța. Veți găsi piei va aluneca cu ușurință. Radeți grosier sfecla (un robot de bucătărie ușurează această treabă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Puneți zahărul, oțeturile, ceapa și hreanul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă Roșia pur aproxume și se gătește încă câteva minute. La final, adăugați sfecla rasă și gătiți aproximativ 10 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Se transferă în borcane sterilizate și se sigilează cu capace rezistente la oțet (vezi PP.21-22). Utilizați în termen de 1 an. Refrigerați odată deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
7
P. S.
8
Este ușor să murăm rădăcina de hrean. Doar radeți suficientă rădăcină proaspătă pentru a umple un borcan de gem, presărați cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de zahăr, completați cu oțet de cidru și sigilați cu un capac. Utilizați în sosuri, pansamente și supe și serviți cu friptură de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Hrean
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Frunze întregi De Spanac
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Gem
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
River Cottage păstrează Manual de Pam Corbin.Pam Corbin face conserve de când își amintește și de mai bine de douăzeci de ani pasiunea ei a fost afacerea ei. Pam și soțul ei, Hugh, s-au mutat la Devon, unde au cumpărat o fermă veche de porci și au transformat-o într-o mică fabrică de gemuri. Folosind doar ingrediente sănătoase, de sezon, produsele lor au devenit în curând favorite ferme cu iubitorii de gem din întreaga lume. Pam și-a închis acum lingura profesională de lemn, dar continuă să se "blocheze" acasă. De asemenea, lucrează îndeaproape cu echipa River Cottage, făcând bunătăți de sezon folosind fructe, legume, ierburi și flori din propria grădină și din câmpuri și garduri vii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Gem
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ