Sfeclă cu vinetă portocalie

Sfeclă cu vinetă portocalie
Sfecla cu vinetă portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 184 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, oțetul de vin, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Sfeclă cu vinetă portocalie, Sfeclă Cu Rețetă De Vinaigretă Portocalie, și Sfeclă crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați vârfurile și capetele rădăcinii din sfeclă. Clătiți sfecla, curățați - o și tăiați-o transversal în felii groase de 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 1 inch de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați sfecla pe un raft peste apă, acoperiți tigaia, reduceți căldura și aburiți până când sfecla este fragedă când este străpunsă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, într-un castron, amestecați coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul, uleiul de măsline și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți sfecla din raftul aburitor și adăugați-o în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă ușor pentru a acoperi.
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista