Sfeclă cu vinetă portocalie
Sfecla cu vinetă portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 184 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, oțetul de vin, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Sfeclă cu vinetă portocalie, Sfeclă Cu Rețetă De Vinaigretă Portocalie, și Sfeclă crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați vârfurile și capetele rădăcinii din sfeclă. Clătiți sfecla, curățați - o și tăiați-o transversal în felii groase de 1/8 până la 1/4 inch.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 1 inch de apă la fierbere.
Așezați sfecla pe un raft peste apă, acoperiți tigaia, reduceți căldura și aburiți până când sfecla este fragedă când este străpunsă, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron, amestecați coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul, uleiul de măsline și tarhonul.
Scoateți sfecla din raftul aburitor și adăugați-o în castron.
Se amestecă ușor pentru a acoperi.
Se adaugă sare și piper după gust.