Sfeclă Cremoasă Cu Supă De Mărar
Sfeclă cremoasă cu supă de mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 198 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de măsline, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă Prăjită Și Portocală Cu Vinetă Cremoasă De Mărar, Supă răcită de sfeclă, portocală și mărar, și Supă Cremoasă De Sfeclă (Crudă).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Se adaugă sfecla, apoi ceapa; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai frecvent, până când dovleceii încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Adăugați semințe de chimen și piper cayenne; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când sfecla este fragedă, aproximativ 10 minute.
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure (adăugând mărar proaspăt) până când este foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.