Sfecla pe gratar
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sfecla pe grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 302 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sfeclă, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Burr Trail Grill Sfeclă Murată, Cum să Grătați puiul pe aragaz (metoda easy Grill Pan), și Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Înveliți o parte a unei bucăți mari de folie de aluminiu cu spray de gătit.
Puneți sfecla și untul pe folie; condimentează cu sare și piper. Înfășurați folia peste sfeclă.
Puneți pachetul pe grătarul grătarului. Gatiti 30 de minute, sau pana cand sfecla este foarte frageda. Lăsați sfecla să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire. Nici măcar nu trebuie să coajați pentru a vă bucura!