Sfecla Harvard a bunicii

Sfecla Harvard a bunicii
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, sfecla Harvard a bunicii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 202 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți unt, apă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Sfecla Harvard, și Sfecla Harvard.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb, oțetul și apa. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați sfecla în lichid și fierbeți timp de 30 de minute la foc mic. Se amestecă untul, sarea și piperul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SfeclăSfeclă
3
Se servește cald sau răcit.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista