Sexy Surf and Turf: scoici prăjite și fripturi de muschi cu sos Manhattan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Sexy Surf and Turf: Scoițe prăjite și Fripturi de muschi cu sos Manhattan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 597 de calorii, 60 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 9,04 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, scoici de mare, arpagic și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua indragostitilor. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mușchiul Surf 'n' Turf, Turf 'n' Surf cu paste cu sos pesto și Surf and Turf cu sos de mărar și chutney de ceapă.
Instrucțiuni
1
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin peste fripturi pentru a le acoperi ușor. Luați o tigaie antiaderentă care țipă fierbinte și adăugați carne. Gatiti 3 minute pe fiecare parte pentru rar mediu, 4 minute pentru bine mediu spre mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fripturi De Muschi (1 Inch Grosime).
(1-inch Grosime) Fripturi De Muschi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți carnea din tigaie și trageți-o de pe foc să se răcească pentru un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Peste scoici se stropesc putin ulei de masline extravirgin si se condimenteaza cu sare si piper. Obțineți o tigaie fierbinte și gătiți scoici 2 până la 3 minute pe fiecare parte până se caramelizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Aduceți 2 inci apă la fiert într-o tigaie medie pentru sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneti tigaia cu carne la foc mediu si adaugati 1 lingura ulei de masline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați eșalota, usturoiul și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați vermut dulce și reduceți la jumătate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
8
Adăugați unt în tigaie pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați sparanghelul în apă clocotită. Gatiti 2-3 minute, scoateti si imbracati cu zeama de lamaie, un strop de ulei de masline extravirgin, sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Puneți fiecare friptură de muschi pe o farfurie și stropiți deasupra sos Manhattan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Se servesc 2 scoici peste fripturi si se orneaza cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
12
Serviți sulițele de sparanghel alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Tenderloin Steak. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.