Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi

Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi
Rețeta Kimchi semnătura soacrei din ' cartea de bucate Kimchi ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 72 ore. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, arpagic coreean și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap).

Instrucțiuni

1
Tăiați varza în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în jumătate pe lungime și tăiați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Așezați fiecare segment de varză plat, apoi împărțiți-l în secțiuni de aproximativ 1 inch lățime pe 6 inci lungime. Dacă unele dintre frunze sunt prea largi, tăiați-le la proporții aproximative. Într-un castron mare, aruncați varza cu sarea și lăsați-o deoparte la saramură timp de 1 oră și 15 minute. Clătiți sarea într-un castron cu apă rece și lăsați frunzele de varză să se scurgă într-o strecurătoare timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru a face pasta de condimente, într-un mini robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de metal, pur și simplu puneți creveții, terciul, sosul de hamsii, bulionul, usturoiul, ghimbirul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cereale CaldeCereale Calde
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați amestecul într-un castron și adăugați 1/4 cană din fulgii de ardei iute și amestecați cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Lăsați pasta de condimente să stea 15 minute pentru a lăsa aromele să se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6
Într-un castron mare, aruncați varza, ceapa, ceapa verde și arpagicul cu fulgii de ardei iute rămași până când fulgii de ardei iute acoperă ușor legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați pasta de condimente și stridiile și amestecați până se distribuie uniform. Împachetați bine într-un recipient de 2 litri, acoperiți și lăsați deoparte până la 2 zile la temperatura camerei. Apoi mutați recipientul la frigider. De asemenea, puteți mânca kimchi imediat, dar prefer gustul ușor îmbătrânit, fermentat. Pe măsură ce fermentează, varza se va extinde, așa că asigurați-vă că așezați borcanul pe o farfurie sau într-un castron pentru a prinde revărsarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
KimchiKimchi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În72 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista