Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi

Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi
Rețeta Kimchi semnătura soacrei din ' cartea de bucate Kimchi ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 72 ore. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, arpagic coreean și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap).

Instrucțiuni

1
Tăiați varza în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în jumătate pe lungime și tăiați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Așezați fiecare segment de varză plat, apoi împărțiți-l în secțiuni de aproximativ 1 inch lățime pe 6 inci lungime. Dacă unele dintre frunze sunt prea largi, tăiați-le la proporții aproximative. Într-un castron mare, aruncați varza cu sarea și lăsați-o deoparte la saramură timp de 1 oră și 15 minute. Clătiți sarea într-un castron cu apă rece și lăsați frunzele de varză să se scurgă într-o strecurătoare timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pentru a face pasta de condimente, într-un mini robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de metal, pur și simplu puneți creveții, terciul, sosul de hamsii, bulionul, usturoiul, ghimbirul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Cereale CaldeCereale Calde
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați amestecul într-un castron și adăugați 1/4 cană din fulgii de ardei iute și amestecați cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Lăsați pasta de condimente să stea 15 minute pentru a lăsa aromele să se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6
Într-un castron mare, aruncați varza, ceapa, ceapa verde și arpagicul cu fulgii de ardei iute rămași până când fulgii de ardei iute acoperă ușor legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați pasta de condimente și stridiile și amestecați până se distribuie uniform. Împachetați bine într-un recipient de 2 litri, acoperiți și lăsați deoparte până la 2 zile la temperatura camerei. Apoi mutați recipientul la frigider. De asemenea, puteți mânca kimchi imediat, dar prefer gustul ușor îmbătrânit, fermentat. Pe măsură ce fermentează, varza se va extinde, așa că asigurați-vă că așezați borcanul pe o farfurie sau într-un castron pentru a prinde revărsarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
KimchiKimchi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În72 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista