Semmelknoedel (Găluște De Pâine)
Semmelknoedel (găluște de pâine) ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul farfurie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 511 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 70%. Încercați Găluște De Pâine Croată, Coadă de bou cu găluște de pâine, și Pisarei e Faso (găluște de pâine cu fasole din Piacenza) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuburile de pâine într-un castron mare.
Încălziți laptele până începe să buleze la margini, apoi turnați-l peste cuburile de pâine. Amestecați scurt pentru a acoperi pâinea.
Se lasă la macerat 15 minute.
Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul și se scoate de pe foc.
Se amestecă în castron cu pâinea împreună cu ouăle, sarea și piperul. Folosiți-vă mâinile, strângând aluatul prin degete până când este neted și lipicios.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Apa trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 3 sau 4 inci. Când apa fierbe, faceți o găluște de testare de dimensiunea unei mici portocale sau mandarine, bătând și ventuzând între mâinile ude. Aruncați ușor în apa clocotită. Dacă se destramă, aluatul este prea umed. În acest caz, amestecați niște firimituri de pâine în restul aluatului de găluște.
Formați aluatul rămas în găluște mari și aruncați cu grijă în apa clocotită. Se fierbe timp de 20 de minute, apoi se scoate pe o farfurie de servire cu o lingură mare cu fante. Ar trebui să iasă moi, spongioase și delicioase!