Semințe de susan și salsa Chile

Semințe de susan și salsa Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei iute, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 34%. Încercați Semințe de susan și salsa Chile, Chile de Arbol Salsa, și Chile Toasted de Arrabrbol și salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si cateii de usturoi si saut timp de 5 minute, sau pana cand usturoiul se rumeneste.
Adăugați semințele de Sesam și ardeii iute arrocrbol și gătiți timp de 5 minute sau până când șile se întunecă în pete.
Între timp, încălziți o tigaie saut de dimensiuni medii grele la căldură ridicată.
Adăugați tomatillos și gătiți, întorcându-le frecvent, timp de 10 minute, sau până când sunt de culoare verde pal și înnegrite în pete.
Adăugați tomatillos în amestecul de chile din tigaie,apăsând pe ele cu o spatulă pentru a le despărți șieliberați-le sucurile. Gatiti 5 minute pentru a amesteca aromele.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Transferați conținutul tigaiei într-un blender și adăugați1 1/2 căni de apă. Se amestecă până când salsa este netedă. Condimenteazăgust cu sare și piper. Se răcește la temperatura camerei șiapoi serviți.
Retipărit cu permisiunea Fresh Mexico: 100 de rețete pentru adevărata aromă mexicană de Marcela Valladolid, 2011 Clarkson Potter o divizie a Random House, Inc.Marcela Valladolid este gazda Discovery Travel And Living ' s Relatos con Sabor (povești cu aromă), care se difuzează în fiecare țară din America Latină și pe Discovery Familia din Statele Unite. Crescută în Tijuana, Mexic, a urmat Institutul Culinar din Los Angeles și mai târziu școala de gătit Ritz-Escoffier din Paris. Fostă redactor/tester de rețete la Bon App revista Apprentice: Martha Stewart, a devenit cunoscută pe scară largă după ce a apărut ca concurentă la The Apprentice: Martha Stewart. Ea și fiul ei își împart timpul între Tijuana și San Diego.