Semințe de susan prăjite și Gelato de miere
Această rețetă servește 2. Dacă $2.67 pe portie se încadrează în bugetul dvs., semințele de susan prăjite și Gelato de miere ar putea fi o mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 981 calorii, 15g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, amidon de porumb, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Soban în sos de semințe de susan prăjit, Soba cu sos de semințe de susan prăjit, și Gelato De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură; pus deoparte.
Așezați 2 1/4 căni de lapte, smântână, miere, sirop de porumb, ulei de susan și sare într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul începe să se aburească, dar nu fierbe, aproximativ 15 minute.Între timp, combinați restul de 1/2 cană de lapte, amidon de porumb și lapte uscat într-un castron mic și bateți până se omogenizează și ingredientele uscate s-au dizolvat.Când amestecul din cratiță este gata, amestecați amestecul de amidon de porumb. Reduceți focul la mediu scăzut și aduceți la fierbere, amestecând constant cu o lingură sau o spatulă de cauciuc până se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în vas și se aruncă conținutul strecurătorului. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața amestecului pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește complet, cel puțin 4 ore.Între timp, așezați semințele de susan într-o tigaie mică la foc mediu și prăjiți, agitând tigaia ocazional, până se parfumează, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Congelați baza de gelato într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce gelato-ul este încă în vasul aparatului de înghețată, pliați semințele de susan rezervate cu o spatulă de cauciuc.
Serviți imediat pentru un gelato moale sau transferați amestecul într-un recipient etanș și congelați până se solidifică. Lăsați gelato-ul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire dacă este înghețat solid.