Semințe De Dovleac Fragile
Semințe de dovleac fragil este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 726 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper cayenne, zahăr granulat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budinci de dovleac aburit cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile, Semințe De Dovleac Fragile, și Semințe De Dovleac Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați uleiul și semințele într-o tigaie de 10 inci și puneți-le la foc mediu-mare. Prăjiți semințele în timp ce mișcați constant tigaia. Veți mirosi aroma lor și veți auzi că unii dintre ei încep să crape când sunt prăjiți, 4 până la 5 minute.
Transferați semințele într-un bol mic de amestecare, adăugați cayenne, scorțișoară și sare și amestecați pentru a combina.
Aliniați o tigaie cu jumătate de foaie cu un covor de copt din silicon.
Așezați un saucier de 3 litri într-o tigaie mare din fontă.
Adăugați zahărul și apa în cratiță și gătiți la foc mare, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când ajunge la fierbere. Nu mai amestecați, acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți până când zahărul are o culoare chihlimbar deschis, aproximativ 25 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de semințe de dovleac. Acest lucru va reduce foarte mult temperatura zahărului, deci lucrați rapid. Odată amestecat uniform, turnați amestecul pe tigaia pregătită pe jumătate de foaie. Folosind o spatulă cu ulei, întindeți subțire. Va trebui să lucrați rapid atunci când turnați și răspândiți amestecul în tigaie. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute, apoi se rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.