Semințe De Dovleac Fragile

Semințe De Dovleac Fragile
Semințe de dovleac fragil este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 726 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper cayenne, zahăr granulat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budinci de dovleac aburit cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile, Semințe De Dovleac Fragile, și Semințe De Dovleac Fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați uleiul și semințele într-o tigaie de 10 inci și puneți-le la foc mediu-mare. Prăjiți semințele în timp ce mișcați constant tigaia. Veți mirosi aroma lor și veți auzi că unii dintre ei încep să crape când sunt prăjiți, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați semințele într-un bol mic de amestecare, adăugați cayenne, scorțișoară și sare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SemințeSemințe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Aliniați o tigaie cu jumătate de foaie cu un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați un saucier de 3 litri într-o tigaie mare din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați zahărul și apa în cratiță și gătiți la foc mare, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când ajunge la fierbere. Nu mai amestecați, acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți până când zahărul are o culoare chihlimbar deschis, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de semințe de dovleac. Acest lucru va reduce foarte mult temperatura zahărului, deci lucrați rapid. Odată amestecat uniform, turnați amestecul pe tigaia pregătită pe jumătate de foaie. Folosind o spatulă cu ulei, întindeți subțire. Va trebui să lucrați rapid atunci când turnați și răspândiți amestecul în tigaie. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute, apoi se rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista