Semilune Umplute Cu Portocale-Migdale
Semilune umplute cu portocale-migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți gălbenuș de ou, zahăr pudră, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Crescenți De Migdale, Crescenți De Migdale, și Almond Crescents III.
Instrucțiuni
Bateți brânza cremă la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr, bătând până se combină.
Adăugați gălbenușul de ou, bătând până se amestecă.
Amestecați coaja de portocală în sosul de afine.
Se separă semiluna în 32 de triunghiuri. Lingura 1 lingurita. amestec de brânză cremă pe capătul scurt al fiecărui triunghi. Sus cu 1 linguriță. amestec de sos de afine și se presară uniform cu migdale. Îndoiți capetele lungi peste umplere,învelind marginile sub.
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Se amestecă împreună 1 ou și apă; periați peste semilune necoapte.
Se presară cu migdale feliate suplimentare, dacă se dorește.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 17 minute sau până la auriu. Se amestecă împreună 1 cană de zahăr pudră și 2 lingurițe. suc de portocale; stropiți peste semilune coapte.