Seitan Carnitas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Seitan Carnitas. Această rețetă face 5 porții cu 118 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți bere, apă, gluten vital de grâu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza glutenul vital de grâu, puteți urma acest curs principal cu Autentic Irlandez Soda Pâine (Mașină De Pâine) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Seitan Cacciatore (și un pic despre seitan), Carnitas de pui AKA Carnitas De Pollo, și Carnitas Caldo (Supă Carnitas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți glutenul vital de grâu, făina de naut, 3 lingurițe de drojdie nutritivă, 2 lingurițe de ceapă pudră și 1 linguriță de usturoi praf împreună într-un castron și puneți deoparte.
Combinați apă caldă (fierbinte de la robinet) cu sos de soia, 1 lingură drojdie nutritivă, 1/2 linguriță vegemite (sau marmite sau sos vegan Worcestershire), 1/4 linguriță praf de usturoi și 1/4 linguriță praf de ceapă împreună.
Se toarnă lichid în amestecul de făină și se amestecă pentru a forma un aluat. Dacă este prea uscat, adăugați încă o lingură sau două de apă caldă, dar aveți grijă să nu o faceți prea umedă sau umedă. Vrei să fie ferm, dar flexibil și umed. Frământați de 5-10 ori, apoi puneți-l într-o oală mare.
Se toarnă bere deasupra (am lăsat-o pe a mea câteva minute, dar era încă destul de rece), se acoperă și se fierbe. Odată ce fierbe, adăugați 1/2 linguriță mai mult vegemite, reduceți la minim și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a absorbit, aproximativ 45 de minute până la 1 oră. Aproximativ 1/4 cană de lichid de gătit ar trebui să alinieze fundul oalei.Folosiți un cuțit de unt (nu un cuțit ascuțit) pentru a tăia felii subțiri de pe seitan. Dacă seitanul este prea umed sau suculent pentru dvs., așezați felii pe o foaie de biscuiți și coaceți la 177° timp de 8-10 minute pe fiecare parte. Aveți grijă să nu coaceți prea mult seitanul-îl doriți ușor mai ferm, dar nu uscat și tare. (a se vedea blog post pentru tutorial foto).Pentru "carnitas" slap seitan în tortilla de grâu integral cu salată și roșii și lingură lichid de gătit rezidual peste umplutură.Informații Nutriționale
80gfibre dietetice4. 90gzahări1. 70gproteine14. 30g