Seco de Quinoa
Seco de Quinoan este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Queque Seco, La Condesa ' s Ahumado Seco, și Lipardo ' s Puto Seco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți quinoa într-o sită fină; clătiți cu apă rece și scurgeți.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Adăugați ceapa; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă în apă, quinoa și sare; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit și quinoa este fragedă.
Scoateți din căldură; puf cu o furculiță.